Co-extrudált teraszburkolatok

 

A harmadik generációs co-extrudált teraszburkolatokból jelenleg négyféle színt tartunk raktáron, a tölgyes árnyalatú Teak színt, a sötétebb tónusú Dió színt, az enyhén árnyékolt, modern trendeket követő szürke, úgynevezett Shadowgrey színt, valamint egy krémes, világos Beige színt. A co-extrudált termékeink harmadik generációja két különböző faerezettséget, rendkívüli időtállóságot,kopásállóságot, nagy mértékű teherbírást és exkluzív megjelenést biztosít.

teak co-ex.jpg

WM-Teak

WM-Shadowgrey

WM-Shadowgrey

sötét dió co-ex.jpg

WM-Sötét dió

WM-Beige

 

A harmadik generációs co-extrudált teraszburkolataink elsősorban a burkolat felületének kidolgozottságában, valamint a faerezet kialakításában térnek el elődjüktől. A felület jóval mélyebb barázdákat tartalmaz, mely által egy gyönyörű, anyagában a fához rendkívül hasonlító burkolati elem jön létre, ötvözve a WPC termékek megannyi pozitív tulajdonságával, mint például az UV-állóság, időállóság vagy a kopásállóság. Az idő elteltével a WPC termékek gyártása is rendkívüli ütemben fejlődött, ami jelenleg is tart. Ennek a technikai fejlődésnek köszönhetően a harmadik generációs WPC termékek élettartama és stabilitása is nőtt. A legújabb termékeinkre már 20 év garancia biztosított.​

 

Miért jobb a Co-extrudált WPC a hagyományos WPC teraszburkolatnál?

 • Természetesebb hatás: magas bambusztartalmának illetve az új előállítási technológiának köszönhetően ránézésre rendkívül hasonlít a valódi fához. Ugyanakkor a felületét képező műanyag bevonat miatt nem karcolódik, nem kopik. Színeit tekintve a fa természetes színeitől az egészen élénk színeken át a durvább, sötétebb árnyalatokban is kapható.

 • Stabilitás: a Co-extrudált burkolat a hagyományos burkolathoz képest sokkal szilárdabb, konzisztensebb anyag. Nem rothad, nem vetemedik, esős időszakban sem vesz fel vizet. Kevésbé tágul a hőre és UV-állóbb is, ami azt jelenti, hogy a folyamatos erős napsütés kevésbé van kihatással színének változására.

 • Hosszabb élettartam: több mint 25 éves élettartama van

 • Könnyen telepíthető és tisztítható: a bor, vaj vagy olaj által okozott foltok eltávolítása még mindig nehéz és kellemetlen feladat, de nem a Co-extrudált WPC esetében. Egyszerű, tisztítószeres vízzel mosható, nem igényel egyéb felületkezelést.

 • Környezetvédelem: 100%ban újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból áll össze

 • Látvány: magas fatartalma miatt gyönyörű, szinte a valódi fához hasonló látványt nyújt a fa negatív tulajdonságai nélkül. NEM rothad, NEM vetemedik, NEM gombásodik, NEM halványodik.

 • Kezelés: nem igényel semmilyen speciális felületkezelést, nem kell festeni, ragasztani. Fenntartási költsége szinte nulla.

 • Felülete: simább felületű mint a hagyományos WPC teraszburkolatok, ezzel is jobban fokozva a fahatást. Mezítláb is kényelmesen lehet rajta mozogni. Felülete csúszásgátló anyagot is tartalmaz.

 • Időjárásálló: az időjárási viszontagságoknak nagyon ellenálló burkolat, nedvesség – és vízálló.

 

Burkolati elem/deck

Kialakítása:

Mindkét oldalával felfelé alkalmazható, 145x21 mm-es, járófelület. Speciális kialakításának köszönhetően prémium minőségű, természetes fa erezettséget imitáló gyönyörű megmunkálású felület.

Szín:

Sötét dió, Teak, Shadowgrey-Szürke, Beige

Hosszúság:

2900 mm hosszúság

Rendszermagasság:

51 mm

Párnafa

Szélesség:

A párnafa 30x40 mm-es méretben kapható 

Szín:

Fekete színben forgalmazzuk.

Hosszúság: 

2900 mm hosszúságban kapható minden színben.

A burkolati rendszer

1 négyzetméter burkolásához a következő elemekre van szüksége:

 • 6,71 folyóméter burkolati elem/deck

 • 1 darab párnafa

 • 22 darab rögzítőklipsz

 • 22 darab klipsz rögzítő csavar

 • 5 darab párnafa rögzítő tiplis csavar

 • 1 darab indító/záró klipsz

Bruttó 34.900 Ft helyett

Rögzítőklipsz

Típus:

Prémium minőségű rozsdamentes fém klipsszel értékesítjük.

Szín:

fém szín

Távtartás:

Kialakításának köszönhetően mindössze 2 mm fugatávolságot eredményez. 

Indító és záró klipsz

Leírás: 

Rozsdamentes fém klipsz, amely az első és az utolsó burkolati elemek esztétikus rögzítésére szolgál.

 

Kiegészítők

A rendszerár a következő elemeket tartalmazza:

Párnafa

Rozsdamentes fém rögzítő klipsz

Párnafa rögzítő tiplis csavar

Klipsz rögzítő csavar

Indító és záró klipsz

Egyéb kiegészítők: az alábbi kiegészítők nem a rendszerár részei. A co-extrudált teraszburkolathoz tartozó egyenes oldaltakaró színe megegyezik a teraszburkolat színével, a kép csak illusztráció. 

Egyenes oldaltakaró

 
 

WPC Wood & Plastic KFT.

Adószám: 24702593-2-43

EU adószám: HU24702593

Telefonszám: +36-20-429-4294

Email: info.wpcmarket@gmail.com

Iroda és Bemutatóterem: 1095 Budapest, Soroksári út 86.

© 2017 Minden jog fenntartva!