Információk

Fa-Műanyag kompozit, vagy ahogyan a legtöbben ismerik WPC (Wood-Plastic-Composit) egy olyan különleges keverékű anyag, amely 30% újrahasznosított, hőre táguló műanyagból (polietilén) 60% farostból (bambusz, fűrészpor), valamint 10% egyéb adalékokból polimerekből állnak össze(amik a tartós kötésért és az UV sugárzás elleni védelemért felelősek). Ezáltal egyesítve a három anyag legkedvezőbb tulajdonságait. A WPC fatartalma miatt gyönyörű, kifinomult megjelenéssel párosul. Ugyanakkor természetes rosttartalma és a faipari melléktermékek miatt rendkívül környezetbarát, az előállítása során sem keletkeznek szennyező anyagok. Gyártása nagy hőmérsékleten történik, ezért rendkívül ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben.

Kiválóan felhasználható éttermi-szállodai teraszokhoz, medencepartokhoz, kerti sétányok kialakításához, kerítésekhez, illetve falak burkolásához is. Egyszóval mindenféle kültéri burkoláshoz, hiszen tartóssága és könnyű tisztíthatósága hosszútávú és kiváló minőségű látványt nyújt.

 • megmunkálása könnyű

 • vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel

 • időjárásállósága magas szintű

 • megjelenése rendkívüli

 • UV álló

 • tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik

 • nem igényel semmiféle különleges kezelést

 • nem szálkásodik, korródálódik, vetemedik

 • jó hő-ütés-nyomásálló anyag

 • ellenál a gombáknak és a bogaraknak

 • nem kell festeni, hiszen különböző színekben állítják elő

 • biztonságos, csúszásmentes felület

Nyitvatartás 

Hétfő-Péntek 9:00-17:00

Közel 800 m2-es raktárunk mindössze alig 5 autóútra található irodánktól. Raktáros munkatársaink a hét minden munkanapján az Önök rendelkezésére állnak.

Raktárunk címe: 1095 Budapest, Soroksári út 86. /régi Baumax épülete/

Amennyiben szállításra van szüksége, megrendelését 48-órán belül bárhova kiszállítjuk az ország területén saját autóinkkal a megadott címre.

 

A szállítási költséget mindig előzetes egyeztetés alapján a szállítási címtől függően határozzuk meg! 

Útmutató

A telepítési útmutató letöltéshez kattintson az alábbi ikonra:

Telepítés

Miután Ön megvásárolta a WPC Market valamelyik termékét, biztosan szeretné minél hamarabb azt a rendeltetési helyén látni. Ezt a munkálatot elvégezheti Ön is, amennyiben van egy kis érzéke az ilyen jellegű feladatokhoz. Precizitásra és faipari gépekre persze szükség van ahhoz, hogy a végeredmény valóban szép és szemet gyönyörködtető legyen. Amennyiben tökéletes látványra törekszik, úgy a lerakáshoz a szakember jelenléte elengedhetetlen.

Sokat látott szakemberekből álló csapatunk megfelelő segítség lehet az Ön számára. Odafigyelésük és precizitásuk miatt bátran ajánljuk őket. Rendelkeznek a szakipari eszközökkel és a tudással ahhoz, hogy Ön és családja elégedetten élvezze a megvásárolt WPC Market termékeket. A telepítési felületek nem mindig tökéletesek, ezek kijavításához is megfelelő tudással rendelkeznek.

Árak

Normál szilárd burkolat esetén a telepítési költség:

5000 Ft+Áfa/négyzetmétertől

Lépcsők burkolása: 5000Ft+Áfa/folyómétertől

Medencegépházak és egyéb kijáratok kialakítása:

5000Ft+Áfa/darabtól

Világító testek kivágása:

1000 Ft+Áfa/darab

Szegélyek és élfedések: 500ft+Áfa/folyómétertől

A telepítési árak tájékoztató jellegűek, a felület és kialakítások függvényében egyénileg változhatnak! Előzetes megtekintés után pontos árat tudunk mondani.

Ami a telepítéshez szükséges

Derékszög

Vízmérték

Sok fogas körfűrész

akkus csavarbehajtó

A telepítéshez nincs másra szüksége, mint néhány szerszámra és egy kis szépérzékre. A WPC telepítése nem igényel nagyfokú szakmai hátteret. Ha a WPC tulajdonságait figyelembe veszik és betartják a szükséges távolságokat mind a párnafák mind pedig a burkolati elemek esetében, akkor egy rendkívül időtálló, gyönyörű, esztétikus megjelenésű anyagot kapnak, melyek sok-sok éven keresztül fogják díszíteni kertjüket, teraszaikat vagy akár a medencéjük partját.

Mérőeszköz

 
 
 
 
 
 

WPC Wood & Plastic KFT.

Adószám: 24702593-2-43

EU adószám: HU24702593

Telefonszám: +36-20-429-4294

Email: info.wpcmarket@gmail.com

Iroda és Bemutatóterem: 1095 Budapest, Soroksári út 86.

© 2017 Minden jog fenntartva!