WPC kivitelezés

Kivitelező csapataink

Bodnár László

06-20-414-6984

 • wpc teraszburkolatok kivitelezés

 • wpc kerítésrendszerek kivitelezés

 • előmunkálatok, földmunkák, járdaszegély fektetés

Kiss Dénes

06-30-930-3079

 • wpc teraszburkolatok telepítése

 • wpc kerítésrendszerek telepítése

 • telepítési munkálatok előkészítése

Lukács Krisztián

06-70-779-7576

 • vasmunkák készítése

 • teljeskörű lakatosmunkák végzése

 • árnyékolók, garázsbeállók, pergolák, előtetők készítése

 • kapukialakítások, motoros kapuk készítése

 • vasszerkezetek készítése

 
 
 

WPC Market

Szeretnénk felhívni kedves Vevőink figyelmét, hogy a kivitelezés díjai tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlat megadásához szükségünk van a területről készített fotókra, indokolt esetben helyszíni felmérésre. Az ajánlatban megadott kivitelezési díjak esetenként minimálisan eltérhetnek a helyszínen történő telepítéshez képest, amennyiben nem pontos adatokat kapunk, de erről a kivitelező a telepítés megkezdése előtt tájékoztatást ad. 

Normál szilárd burkolat esetén a telepítési költség:

5000 Ft+Áfa/négyzetmétertől

Lépcsők burkolása: 5000Ft+Áfa/folyómétertől

Medencegépházak és egyéb kijáratok kialakítása:

5000Ft+Áfa/darabtól

Világító testek kivágása:

1000 Ft+Áfa/darab

Szegélyek és élfedések: 500ft+Áfa/folyómétertől

Cégünknél a kivitelezésre legalább annyi figyelmet szentelünk, mint a wpc anyagaink értékesítésére. Az anyag vásárlását követően a legfontosabb szempont a helyes és körültekintő telepítés. Vásárlóinkat minden esetben megkérdezzük arról, hogy rendelkeznek e megfelelő háttértudással az anyagok fektetéséhez, ellenkező esetben felajánljuk csapataink segítségét, hogy a kedves Vevők ne csak az anyag vásárlási folyamatával legyen elégedett, hanem a szakszerű telepítésnek köszönhetően tartós, kiváló minőséget kapjanak.

Sajnos számtalan alkalommal találkoztunk már olyan esetekkel, amikor megkértek minket, hogy javítsunk ki egy-egy felületet, esetleg értetlenkedve álltak egy alig pár éve fektetett terasz felett, amely felhullámosodott vagy megtöredezett. Vannak olyan esetek, amikor egyértelműen magyarázható  a probléma az anyag rossz minőségével, de sajnos legtöbbször a kivitelezés minősége miatt megy tönkre egy-egy felület idő előtt. 

A vásárláskor mindig tájékoztatjuk a kedves Vevőket az alapvető szabályokról, amiket betartva hosszú távon megtartható a vásárláskor kapott állapot. Gondolunk itt a párnafák 35 cm-enként történő fektetésére, a hosszanti irányú tágulás betartására, a kerítéselemek felhelyezésénél az anyagok mozgásának biztosítására és még megannyi apró kis előírásra. 

Kivitelező csapataink hosszú évek óta telepítenek WPC teraszokat, lépcsőket, korlátokat, kerítésrendszereket. Több mint 10.000 m2 telepítés után már rendkívüli módon ismerik az anyag tulajdonságait, minden felület telepítésére könnyedén találnak megoldást, többféle telepítési megoldást javasolnak és mindig szakszerűen, megfelelő odafigyeléssel és részletességgel végzik a munkájukat. Számunkra ez egy nagyon fontos tényező, hiszen a kiváló anyagok mellett kiváló kivitelezést is tudunk nyújtani, hogy a Vevők a vásárlástól egészen a kész termékig megelégedve távozzanak és, hogy a közeljövőben bátran ajánlják szolgáltatásainkat. 

A wpc kivitelezése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a vasszerkezetek, motoros kapuk, úszókapuk, kerítéskialakítások, teljeskörű lakatosmunkák elvégzésére is, mert törekszünk arra, hogy igény szerint minden téren ki tudjuk szolgálni Vevőinket. 

Weboldalunkon található képeink kizárólag kivitelezőink munkáiból kerültek fel. 

Kivitelezőink neveit és telefonszámukat a lap tetején megtalálják, Árajánlat, helyszíni felmérés és egyéb technikai kérdéssel kapcsolatban nyugodtan forduljanak hozzájuk bizalommal. 

 

 

 
 

WPC Wood & Plastic KFT.

Adószám: 24702593-2-43

EU adószám: HU24702593

Telefonszám: +36-20-429-4294

Email: info.wpcmarket@gmail.com

Iroda és Bemutatóterem: 1095 Budapest, Soroksári út 86.

© 2017 Minden jog fenntartva!