Simple kerítéselemek

Gyönyörű FAMINTÁS, valamint egy teljesen letisztult, SIMA felület típussal mutatkoznak be legújabb, kifejezetten kerítésre szánt termékeink. Méretéből adódóan szinte bármilyen igénynek megfelelő lehet, hiszen könnyedén vágható, akárcsak a fa. Sötétszürke (Antracit),Sötétbarna és Tölgy színekben azonnal elérhetőek raktárunkból, várakozási idő nélkül. Azonos színű WPC oszlopainkba könnyedén elhelyezhetőek, mint a teraszburkolati elemeink. Amennyiben az anyag nem sínbe kerül, úgy szintén azonos színű végzáró dugóval zárható.  

WPC_Market_szürke_javított.png

WM140x20 Sötétszürke kerítéselem

sima/faminta

WM140x20 Tölgy kerítéselem

sima/faminta

WPC_Market_barna_javított.png

WM140x20 Sötétbarna kerítéselem

sima/faminta

 

Hogy miért is hívják ezeket a wpc kerítéselemeket Simple elemeknek? A válasz, mert egyszerű kialakítású, famintás vagy teljesen homogén felületű anyagokról van szó, telepítése nem igényel bonyolult szaktudást és gyorsan telepíthető. 

Ezek az új típusú kerítéselemek ötvözik a fa és a műanyag összes előnyős tulajdonságát, valamint kizárják a sok idővel és energiával járó kezelések és javítások igényét.

 

Üzletünkben háromféle színben (barna, szürke,tölgy) és kétféle felületképzéssel -egy SIMA letisztult, valamint FAMINTÁS textúrával kapható anyagok gyönyörű és hosszantartó megjelenést biztosítanak. 

Szerelése: Simple kerítéselemeink könnyedén telepíthetőek vasszerkezetre kapupánt csavarral, U-profilba vagy az általunk forgalmazott WPC oszlopainkba. 

Összetétele: 60% farostból (bambusz,faliszt),30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.

 

Méret:

140x20x5800mm

Az anyagok a fa megmunkálásához szükséges egyszerűbb eszközökkel könnyedén szabhatóak. Üzletünkben is van lehetőség vágásra:

 

Bruttó 200 Ft/vágás

Sajnos mm pontosan nem tudunk vágni, az egyes vágások között lehetnek 0-4 mm eltérések. 

Szín:

Sötétbarna, Sötétszürke(antracit), Tölgy 

Felületképzés:

Sima, Faerezetes

Kiegészítők:

Végzáró dugó  az elemek végének lezárására.

 
 
 

WPC Wood & Plastic KFT.

Adószám: 24702593-2-43

EU adószám: HU24702593

Telefonszám: +36-20-429-4294

Email: info.wpcmarket@gmail.com

Iroda és Bemutatóterem: 1095 Budapest, Soroksári út 86.

© 2017 Minden jog fenntartva!